Ultimativ Kropsterapi

Behandlingen indledes med en samtale for at lokalisere dine udfordringer i forbindelse med din psyke og fysiske krop, som er den centrale nøgle for behandlingsmetoden. Der arbejdes med hele kroppen ved hjælp af pulserende massageteknikker og specielle led bevægelser. Dette har stor virkning på kroppens evne til at hjælpe sig selv og virker forebyggende. Åndedrættet er en vigtig del af behandlingen, som inkluderer mindfulness, der hjælper kroppen til at give slip på spændinger. Der arbejdes med hele kroppen, muskler, organer, led, samt korrektion af disse i nakke og ryg. Inkl. Mund osteopathi, professionel træning øvelser, rådgivning samt vejledning. 


60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Fysiologisk kropsterapi

Behandlingen indledes med en samtale, og herefter en undersøgelse af dit bevægeapparat, hvor dine smerter bliver lokaliseret. På baggrund af undersøgelsen bliver der tilrettelagt en behandling, der passer præcis til dine behov. Inkl. kropsterapi samt fysiologiske øvelser, og professionelt råd og vejledning.  Denne behandling er relevant for dig som har smerter i muskler og led.  Med denne terapi kan du sikre dig at opleve en øget livskvalitet, der giver dig større overskud i din hverdag. 


60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

 


Psykologisk kropsterapi

Behandlingen indledes med en samtale, en fysiologiske undersøgelse for at lokalisere dine følelsesmæssige tankeblokeringer og behandlingen afsluttes med en komplet kropsterapi, herunder rådgivning, vejledning, psykoterapi, coaching og guidet vejrtrækning meditation. Denne behandling er relevant for dig, der har været stresset over en længere varende periode, hvor det kommer til udtryk i form af hjertebanken, kramper, træthed, søvnløshed, følelsesløshed og med mere. Terapien vil give dig en forståelse og en oplevelse af indre ro, som er ren balsam for din krop og dit sind

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Trauma Terapi

En unik evidensbaseret terapi, som kan mindske det ubehag, der forstyrrer dig i dagligdagen. Det kan være ubehagelige oplevelser, der følger dig fra fortiden. Behandlingen vil hjælpe dig til, at fortid forbliver fortid, og nutid bliver nutid. Under behandlingen er der fokus på dit kropssprog, øjne og ansigt. Du vil blive bedt om at fortælle, om den del af oplevelsen/situationen/ begivenheden, som føles mest forstyrrende. Den negative selvopfattelse (selverkendelse) og hvordan denne følelse mærkes i kroppen.

Du skal så holde dette for dit indre øje, medens du med øjnene følger mine fingre eller anden form for bilateral stimulation (BLS), som på skift bevæges vandret mellem højre og venstre side af din krop. Ved øjenbevægelse er det øjnene der skifter fra højre til venstre ved at følge bevægelserne, denne terapi frigøre dig, med en ny orienteringsfase, som vil give dig indre fred og balance. Inkl. Selvhypnose. Fantastisk terapi som kan anvendes individuelt eller som i genoprettelse af et fællesskab mellem to parter, der har stået i et fjendtligt eller skyld betinget forhold til hinanden.  Befriende og fantastisk terapiform uanset hvilket relationer der gør sig gældende, eftersom denne fantastisk behandling skaber ultimativ fred og harmoni.  

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Posttraumatisk stresslidelse / PTSD Terapi

Unik kropsterapi behandling der indledes med en samtale og en adfærds diagnosticering i forhold til din krop og dit sind, da der er 5 forskellige type for PTSD. Efterfølgende en lokalisering af de traumer, som din krop tilbageholder og fjernelse af de negative impulser der er i din zone reflekser. Behandlingen er en kombination af kropsterapi, rådgivning og vejledning, samt hjemmeopgaver i kognitiv terapi. Denne behandling er for dig, som ønsker at sætte dig selv fri og dermed give dig selv tilladelse til at genskabe et adfærd, der forfremmer din glæde i livet. Du er diagnosticeret af en autoriseret læge eller psykolog.

 

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Anti-stress behandling

Behandlingen indledes med kropsmassage, spændinger i hovedbund løsnes med akupressur. Herefter lægges der lune kompres på ansigt og fødder, hvorefter den optimale afslapning opnås ved akupressur. Behandling afsluttes med en kop te; her vælges imellem urtete eller grøn te.                                                                                                                                                                                                                                                           

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Kranio Sakral/  KST

Behandling indledes med en samtale og efterfølgende manuel medicinsk terapi, hvor der arbejdes med at løsne bevidste og ubevidste spændinger. Der arbejdes med i knogler, membraner (hjernehinder), Cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har dermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet, hvilket har en effekt på hele kroppen.  

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Tankefelt terapi

Tankefeltterapi og Emotionel Frihedsteknik er en revolutionerende metode, som vender op og ned på tidligere påstande om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske og fysiske problemer. Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. Behandlingen inkluderer selvhypnose, samt afsluttende hovedbund massage.

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Coaching terapi 

Har du noget på hjertet? Coachingterapi er en hjælp til dig uanset, hvad du har på hjertet.

Coachingterapi er en måde, hvor du får mulighed for at blive bevidst om, hvad der rører sig inde i dig. Coachingterapi kaldes også for samtaleterapi, som kan lære dig at forstå, hvilke bestemte mønstre og overbevisninger der holdes fast i dig. Samtaleterapien tager udgangspunkt i det, som fylder for dig lige nu, i det der er væsentligst. Det kan f.eks. være kærlighed, karriere, et ønske om at finde frem til indre svar, selvopfattelse med mere. 


60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Humanistisk Psykoterapi 

Humanistisk psykoterapi er til dig, som ønsker at styrke dig selv, i form af adfærdsmønstre, personlige kvaliteter, kompetencer, værdier og overbevisninger. Humanistisk psykoterapi hjælpe dig med at udtrykke dine undertrykte følelser og giver dig mulighed for at få udleve dit potentiale. Endeligt kan humanistisk psykoterapi hjælpe dig til at opnå en følelse af værdighed.

60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.