Klassisk Anti-stress Kropsterapi

Kropsmassage, spændinger i hovedbund løsnes med akupressur. Inkl. ansigtsmaske, dagcreme og hviletid.60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Hotstone Kropsterapi

En luksus kropsmassage på 60 minutter med varme lavasten i forskellige størrelser, der er blid og terapeutisk. Virker meget afstressende og afslappende på krop og sind. En massageform for den totale oplevelse af  luksus og ultimative velvære.  inkl. hovedbund massage i varme madel og lavendel olie. 


60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Cleopatra Kropsterapi

Mens du nyder en kop velkomst tea, indledes din behandling med fodbad som indeholder blandt andet mandelmælk, havsalt, med flere. Gøre vi dig mental klar til en skøn rejse hvor du er i centrum med fokus på velvære for din krop og sind. Behandling inkludere massage af hele kroppen, hænder, ansigt, samt hovedbund.  60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Unik hud og kropspleje

Behandling indledes med din egne personlig luffa tørbørstning som du tage med dig efter afsluttende behandling. Denne type krops peeling er godt for din blodcirkulation, som giver en fantastisk god peeling effekt og ensartet blød hud. Efterfulgt kropsmassage i luksus olier efter eget valg. 


Behandling afsluttes med en ansigtsbehandling bestående af rens,tonic, peeling, ansigtsdamp med ozon godt for cellefornyelse, ansigtsmaske,  ansigtsmassage, øjnemaske, og afsluttende cremer. 60 min. 598,- kr.

75 min.  698,- kr.

90 min. 798,. kr.

Galvanic ansigtskur

Denne skønne ansigtsbehandling er til dig som ønsker hudfornyelse, behandling udføres med elektronisk ultralyds apparat som forvandler en træt og stresset hud til øjeblikkelig forfrisket ren og blød hud, og  giver straks synlige resultat.


Behandlingen maksimere hudens aktivitet og celle fornyelse som inkludere: rens, ansigtsdamp med ozon, dybderens, tonic, peeling, maske, opstrammende ansigtsmassage af decolte, hals, ansigt med afsluttende serum og cremer. inkl. retning af bryn med pincet som er valgfrit.  


60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.

Velvære kur 

Denne behandling er til dig der har fysiske gener, eller et følelse af rastløshed i kroppen. Nyd denne helt specielle kur hvor din behandling bliver sammensat efter behov. Velvære behandling som tage udgangspunkt i at skabe balance, denne behandling er godt for dig, som ønsker at behandles mod specifikke udfordringer: 


- Rastløs ben

- Migræne

- Smerter i arm og ben

- Tinnitus område som: udfordringer

- Smerter i kæbe og mund 


En yderst effektiv lokal behandling afsluttes med en opkvikkende ansigtsmaske og fugtgivende creme.  


60 min. 498,- kr.

75 min.  598,- kr.

90 min. 698,. kr.