Lille luksus stor forskel for krop & sjæl 

Den 7. himmel

Ren forkælelse med optimalt velvære og afslapning. Når du sidder og nyder en kop te, bliver din behandlingen indledet med fodbad i proteinrige mælk med vitaminer, urter og æteriske olier, herefter afslappende klassisk kropsmassage, inkl. Akupressur. Behandlingen fylder dig med positiv energi, så du oplever autentisk følelse af velvære.


Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Hotstone massage

En luksus kropsmassage på 60 minutter med varme lavasten i forskellige størrelser, der er blid og terapeutisk. Virker meget afstressende og afslappende på krop og sind. En massageform for den totale oplevelse af  luksus og ultimative velvære.  inkl. hovedbund massage.
Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Luksusterapi

Behandlingen indledes med kropsmassage, samt massage af hænder og hovedbund. Herefter lægges der lune kompres på ansigt og fødder, hvorefter den optimale afslapning opnås ved akupressur. Behandling afsluttes med en kop te; her vælges imellem urtete eller grøn te.

Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Anti-stress behandling

Kropsmassage, spændinger i hovedbund løsnes med akupressur. Inkl. ansigtsmaske, tonic, ansigtsmassage dagcreme og hviletid.
Pris: 850 kr.
Behandlingstid 60 min.

Velvære deluxe terapi

Ren forkælelse for krop og sjæl, eftersom hele kroppen masseres med varm lavendelolie med varme lavasten. Behandling afsluttes med fugtgivende ansigtsbehandling, alt efter hudtype inkl. lune kompresser. Behandling afsluttes med skøn ansigt og hovedbunds massage med varm lavendelolie.  
Pris: 950 kr. 
Behandlingstid 90 min. 

Luxus kur 

Nyd denne helt specielle kur, hvor kroppen masseres med lune saltsten, som indeholder mineraler der gør underværker for din krop og dit sind, og fjerner stress. Behandlingen udføres i varm eukalyptusolie, som beroliger musklerne. Efterfulgt servering af frugt, nødder, og vand. Behandling afsluttes med helkropsmassage som giver velvære til hele kroppen, god til ømme og trætte muskler. 

 

Pris: 950 kr. 
Behandlingstid 90 min.