Meditation og Mindfulness i praksis. Inkl. Yoga mudra. 


Vil du lære at meditere og give din hjerne en pause, så du kan holde sindet fokuseret og kroppen sund? Kunne du tænke dig, at få værktøjer til at kontrollere dine tanker, og guide dine tanker i en retning der gavner dig mest? Ønsker du at være magnet til at tiltrække det liv du ønsker dig? Kunne du tænke dig at lære kunsten i at passe på dig selv, på mere innovativ og spirituel metode? 


Deltag i et meditationskursus, hvor vi arbejder med praktiske øvelser herunder også åndedrætsøvelser og mindfulness. Hvis du i forvejen mediterer, så oplev hvordan meditation i en gruppe giver ekstra energi, samtidig med at du vil få inspiration til din egen praksis.

Du får værktøjer med hjem, så du kan forsætte meditationen efter endt workshop. Øvelserne arbejder med den beroligende del af nervesystemet, så krop og sind restituerer. Når din hjerne holder pause i løbet af dagen, vil du opleve at din nattesøvn forbedres, og du får mere energi i dine vågne timer.


Tid til dig selv – træk stikket ud

Lær hvordan meditation og mindfulness, kan integreres i en almindelig hverdag. Alt hvad der kræves for at få effekt af meditation er regelmæssighed i udøvelsen og en bekvem stilling. Den største udfordring er at turde give slip. Vi har indbygget et behov for kontrol, men din hjerne har brug for en pause, ellers drænes du støt og roligt for energi. Daglig praksis med meditation og det at være mindful i hverdagen lærer os evnen at slippe behovet for kontrol.


Dokumenteret effekt
Gevinsten ved at anvende meditation i dagligdagen er en bedre nattesøvn, færre muskelspændinger, mindre stress, mere energi, højere følelse af lykke, en sundere krop og bedre trivsel. 


Antal deltager: min. 10 max. 20 

Varighed 2 timer. 

Pris: 249,- kr.