Loyalitet og taknemmelighed er en livsstil; og disse egenskaber fylder meget i mig, og med den er jeg kommet langt.

 

 

Hvem er jeg?

Jeg hedder Romina Betgevergiz, og jeg arbejder som terapeut og professionel behandler med speciale i smertelindring, humanistisk psykoterapi, anerkendende terapi, coaching, med mere siden 1998, både som ansat men også som selvstændig erhvervsdrivende i Danmark, samt Norge. indenfor sundhed og velvære.

 

Jeg har stor interesse for at være skabende i forhold til at der er balance og harmoni i dit liv.  Jeg sætter stort ære i, at kunne få lov at være en værktøj for dig, så du kan komme tæt på det der gøre dig fri så du kan udtrykke den du virkelig er, så du kan leve din fulde potentielle, og jeg er dybt taknemmelig for den tillid der bliver tildelt mig, og tak fordi jeg må være et værktøj for at du kan skabe eller genskabe harmonien i dig selv.

 

 

Hvad er mit fokusområde?

Hver enkelt af mine terapier er hjertesag for mig, eftersom det er sammensat ud fra en dybere opfattelse og forståelse for den funktion, hver enkelt terapi skaber. Jeg har forståelse for vigtigheden i forhold til sammensætning af forskellige behandlingsmetoder, som gør det muligt at skabe harmoni i eget sind på flere niveauer i en velværeproces. 

 

 

Hvad kan jeg gøre for dig?

Jeg elsker mit job som behandler, da jeg bliver en del af den personlige udvikling, som du gennemgår: selvom livssituationer opleves forskelligt fra person til person, er der altid en rød tråd at følge gennem de forskellige faser, man gennemgår. Dét, som forårsager blokeringer i vores sind og som også kan afspejles i fysiske smerter – herunder følgesygdomme og eventuelle psykiske blokeringer, fobier eller stress, som kan skabe ubalance i vores nervesystem, er hvad jeg går ind og bearbejder i samarbejde med dig.

 

Mit koncept har været under udvikling igennem mange år, med specifikke målgrupper, herunder personer med svær depression, social udsatte borger med misbrug, angst, cancerpatienter, skizofreni, bipolar m.m. Desuden har jeg arbejdet med unge kørestolsbrugere med spastiske lammelser, hvor min rolle har været at kombinere mine behandlingsteknikker til at skabe livskvalitet og trivsel i mine klienters liv med et positivt resultat.

 

Mit formål er at sætte fokus på dig, der har det svært og sammen kan vi finde frem til din indre styrke. Med min indsats garanterer jeg en succesfuld arbejdsindsats, som er skabende i forhold til at styrke dig

Behandlingerne udføres meget forskelligt fra person til person, og med udgangspunktet i dig, at forme dig og give dig styrken til at lede dit eget liv sådan som du ønsker det.

 

I kærlighed og taknemmelighed arbejder jeg med moral og etik, som består af tavshedspligt og accept, samt sympati og empati. Med en stor respekt for det enkelte menneske udfører jeg mit arbejde med ydmyghed.

Jeg ser frem til at tage imod dig med åbne arme, så vi sammen kan skabe det resultat du ønsker dig.